VEPRIMET TONA


Këtu janë disa këshilla praktike që ju ndihmojnë ta shijoni "Heineken" në mënyrë të përgjegjshme. Më e rëndësishmja, pini gjithmonë pa teprim në kohën e duhur, në vendin e duhur dhe për arsyen e duhur.

PAKETIMI

Të gjitha paketimet tona parësore dhe dytësore, si dhe materialet e komunikimit dhe mallrat në pikën e konsumimit, përfshijnë logon "Enjoy Heineken Responsibly" (Shijojeni "Heineken" në mënyrë të përgjegjshme). Kjo do të thotë se mesazhi "Enjoy Heineken Responsibly" (Shijojeni "Heineken" në mënyrë të përgjegjshme) është çdo vit në miliona shishe dhe kënaçe.


SPONSORIZIMI

Si një nga sponsorët kryesorë të "UEFA Champions League", kemi vendosur logon "Enjoy Heineken Responsibly" (Shijojeni "Heineken" në mënyrë të përgjegjshme) në komunikimin tonë të sponsorizimit dhe në banderolat në fushë.

Na ndiqni

Facebook Twitter YouTube