Ikona

Kamo god pošli, uvijek je lijepo vidjeti nešto poznato. Zelena boca, crvena zvijezda i nasmiješeno "e"... poput dobrodošlice starog prijatelja. Hladan, svjež, visokokvalitetni Heineken. U vašem susjedstvu i diljem svijeta još od 1873.

Točeno pivo

Ponosni smo što svaki Heineken u svakoj zemlji uvijek ima istu dosljednu kvalitetu i okus. No upamtite da pivo ne voli zrak. On utječe na svjež i iskričav okus. Prvoklasni Heineken zaslužuje prvoklasnu zaštitu: poklopac od guste pjene. Pjena štiti pivo od ulaska zraka, a zadržava fine mjehuriće pa možete uživati u okusu baš kao što je zamišljen.

Limenka

Na plaži ste, na zabavi ili na putu? Hladna limenka Heineken piva uvijek nudi kvalitetan, osvježavajući okus zaštićen od svjetlosti i zraka, za uživanje na bilo kojem mjestu. Možete biti sigurni da je u limenci sačuvano uravnoteženo bogatstvo okusa, osvježavajuća čistoća i predivna zlatnožuta boja.

Extra Cold

Kada temperatura počne rasti, vrijeme je za Extra Cold Heineken. Zatražite svilenkasto glatko točeno pivo iz hladnjaka. Ili odaberite ledeno hladnu bocu iz hladnjaka Sub Zero. Oboje je savršeno rashlađeno na nula stupnjeva za dugotrajnije osvježenje. Ima li boljeg načina da se rashladite?

Draughtkeg

Ne možete u bar? Neka bar dođe k vama. DraughtKeg je napunjen s pet litara svježeg točenog Heineken piva. Samo podignite čašu, otvorite ventil i natočite pivo. Pripremate zabavu? Roštilj? Gledanje važne utakmice? Poslužite gostima čašu savršenog svilenkastog, hladnog Heineken piva.

Slijedite nas

Facebook Twitter YouTube