Ikona

Gde god da odete, uvek je prijatno videti nešto što prepoznajete. Zelena flaša, crvena zvezda, slovo „e“ koje se osmehuje... Kao pozdrav od starog prijatelja. Hladno, sveže, veoma kvalitetno Heineken pivo. U njemu se uživa na svim meridijanima od 1873.

Točeno pivo

Ponosni smo što svaki Heineken, u svakoj zemlji, ima konzistentan kvalitet i ukus. Ono što je važno da se zapamti je da pivo ne voli vazduh, jer utiče na svež ukus. Heineken svetske klase zaslužuje zaštitu svetske klase: čvrstu penu. Ona zaptiva, sprečava da vazduh izađe i omogućava da fini mehurići ostanu unutra, zbog čega možte da uživate u savršenom ukusu, baš onakvom kakav treba da bude.

Limenka

Na plaži, žurci ili u pokretu? Gde god da ste, osetite pravi dodir stila i uživajte uz hladnu limenku Heineken piva, osvežavajućeg ukusa zaštićenog od svetlosti i vazduha. Budite sigurni da limenka čuva uravnoteženo bogatstvo ukusa, osvežavajuću bistrinu i predivnu zlatnožutu boju unutra.

Extra Cold

Kada temperatura počne da raste, vreme je za Extra Cold Heineken pivo. Poručite pitko, dobro ohlađeno točeno pivo. Ili izaberite ledeno hladnu flašu iz frižidera sa temperaturom ispod nule. Oba rashlađena do savršenstva od 0 stepeni za osveženje koje duže traje. Ima li boljeg načina da se rashladite?

Klupska flaša

Elegantna. Sofisticirana. Izuzetno stilizovana. Naša flaša ograničene serije dolazi u najbolje klubove širom sveta. I impresivno je elegantna. Krenite i vi i pridružite se fenomenalnom noćnom izlasku.

The Sub

Rashlađena svežina točenog piva koje sipate vi lično! Ovaj kultni uređaj za točenje piva kod kuće ispunjava dato obećanje. Sipanje savršenog piva nikada nije bilo ovako lako. Niti upečatljivo; SUB je dizajnirao Marc Newson.

Draughtkeg

Ne ide vam se do bara? Neka bar dođe do vas. DraughtKeg sadrži pet litara svežeg i osvežavajućeg Heineken piva na točenje. Samo podignite čašu, pritisnite točilicu i sipajte. Žurka? Roštilj? Velika utakmica? Servirajte svojim gostima savršenu čašu pitkog, hladnog Heineken piva.

Pratite nas

Facebook Twitter YouTube